سکانس فیلم اینک آخرالزمان ، کشته شدن قایق سواران بیگناه

سربازان قایق جنگی آمریکایی در این سکانس از فیلم اینک آخرالزمان ، به یک قایق محلی شک می کنند و علیرغم مخالفت کاپیتان بنیامین ویلارد (مارتین شین) بر نادیده گرفتن قایق محلی، ناخدای قایق دستور بازرسی از این قایق را میدهد. هنگامی که یکی از سربازان در حال بازرسی قایق محلی است است، یکی دیگر از سربازان به نام تیرون (لارنس فیشبرن) کنترل عصبی خود را از دست داده شده و به سمت افراد سوار بر قایق شلیک می کند.

سکانس فیلم اینک آخرالزمان ، کشته شدن قایق سواران بیگناه

فیلم اینک آخرالزمان

فیلم اینـک آخرالزمان

اطلاعات فیلم اینـک آخرالزمان

(Apocalypse Now, 1979)

با اینکه اینک آخرالزمان در مراسم اسکار ۱۹۸۰ مورد بی‌توجهی داوران قرار گرفت، اما توانست ۲ اسکار از مجموع ۸ نامزدی در جوایز اسکار را برای بهترین صداگذاری و بهترین فیلم‌ برداری کسب کند. این فیلم همچنین جایزه نخل طلای جشنواره کن سال ۱۹۷۹ را برای کارگردانی فرانسیس فورد کوپولا، بهترین کارگردانی در سی و سومین دوره جوایز بفتا را به دست آورده است و برنده جایزه بهترین کارگردانی، جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد و جایزه بهترین موسیقی را در سی و هفتمین مراسم گلدن گلوب شده است.

مخاطبان IMDb (بانک اطلاعات اینترنتی فیلم‌) برای این فیلم سینمایی امتیاز ۸.۴ از ۱۰ را در نظر گرفته اند و منتقدان راتن تومیتوز (Rotten Tomatoes) امتیاز ۹۸ درصد را برای این اثر مد نظر قرار خود قرار داده اند. ۹۸ درصد از کاربران گوگل به اینک آخرالزمان رای مثبت و لایک داده اند و امتیاز این فیلم در متاکریتیک (Metacritic) بر اساس ۱۵ نقد نوشته بر آن ۹۴ درصد است . این فیلم موفق شده تا هزینه تولید ۳۱ میلیون دلاری، فروش۱۵۰ میلیون دلاری داشته باشد.


عوامل فیلم اینک آخرالزمان

کارگردان فرانسیس فورد کوپولا
تهیه‌کننده فرانسیس فورد کوپولا
نویسنده جان میلیوس
فرانسیس فورد کوپولا
بازیگران مارلون براندو
مارتین شین
فردریک فورست
رابرت دووال
لارنس فیشبرن
دنیس هاپر
هریسون فورد
موسیقی فرانسیس فورد کوپولا

کارمینه کوپولا

فیلم‌بردار ویتوریو استورارو
تدوین‌گر ریچارد مارکس
لیسا فروکتمن
جرالد بی. گرینبرگ
والتر مرچ

سکانس‌های مشابه

دیدگاه خود را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − دو =